Cine suntem

MASTER HYPERION SERVICE este service auto din Romania autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN (R.A.R.) și S.R.A.C. pentru Repararea Casetelor de Direcție.

 

Înființat în 2002, service-ul auto MASTER HYPERION SERVICE a venit în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate. În scurt timp, echipa MHS a devenit etalon pe piața serviciilor auto. Profesionalismul și seriozitatea cu care angajații noștri au rezolvat problemele clienților ce ne-au trecut pragul au făcut ca cererea pe piață să devină tot mai mare. Așa ne-am extins de la an la an.

MHS lucrează doar la scară mare, fără jumătăți de măsură, fără compromisuri. Cere și oferă doar calitate.
Tocmai pentru a păstra standardul de calitate, am investit an de an atât în utilaje și accesorii auto de ultimă generație cât și în personalul MHS prin training-uri în străinătate.

Din 2008, ne-am specializat pe reparațiile casetelor de direcție auto. A început un nou capitol, devenind unul dintre pionierii acestui serviciu pe piața auto din România.
MHS a confirmat încă o dată profesionalismul dar și corectitudinea față de client devenind un nou etalon.

Ca și centru de reparații al sistemelor de direcție auto, MHS  a dezvoltat o adevărată industrie în domeniu, investind în utilaje și selevistica de înaltă performanță. Ne-am păstrat cerința de calitate și am ales să colaborăm doar cu furnizori de renume internațional, printre care se enumeră GRUPUL SERCORE, GRUPUL EMMETEC, CORTECO, KACO, GATES.

MHS este primul centru de reparații casete de direcție din România care deține banc de probe al casetelor hidraulice și mecanice, omologat de Registrul Auto Român și un banc de probă pentru casetele electrice.

Din 2013 am obținut certificatele SRAC , IQNet ISO 9001:2008 pentru implementarea sistemului de calitate al reparațiilor ansamblurilor de direcție auto.

Însă cel mai important certificat obținut de MHS este cel oferit zilnic de către clienți, care ne felicită pentru profesionalismul nostru. Totodată, parteneriatele încheiate cu nume importante din industria auto care au ales să repare casetele de direcție în cadrul centrului nostru ne onorează și ne motivează în fiecare zi să ne autodepășim.

Servicii oferite

  • Reparăm casete de direcție hidraulice, electrice si mecanice
  • Reparăm pompe si coloane servo electrice.
  • Reparăm punți spate Peugeot și Citroen
  • Reparăm calculator motor (E.C.U) Opel
  • Incarcare freon si igienizare aer conditionat

Informații și programări

0723.309.820

Paul Neacsa

Persoana de Contact

office@serviceautoberceni.ro